SV-LOGO-WEBSITE-2017-3

Into the Great Wide Open

Veel gezelligheid, prachtige muziek en genieten van de natuur. Into The Great Wide Open zorgt ervoor! Wat sluit hier beter bij aan dan een sportieve activiteit in het water? Verrijk je festival belevenis en kom surfen bij onze surfschool!

KOM SURFEN BIJ ONZE SURFSCHOOL!

Ook dit jaar zullen wij tijdens ITGWO surflessen aanbieden. Wil je hieraan deelnemen? Stuur dan een sms naar 06 31 74 66 31 met je naam, de surfles(sen) die je wilt boeken en met hoeveel personen je komt. Zie hieronder het overzicht van de lestijden:

Tijden van de surflessen komen 2 weken voor aanvang van het festival online.

     
     
     
     

* Surflessen voor iedereen vanaf 12 jaar. Kinderen worden in een aparte groep ingedeeld.

Tijdens het festival bieden we de surflessen aan voor het speciale tarief van €30,- (!!). De surflessen duren twee uur en zijn inclusief surfboard en wetsuit. Schrijf je nu in voor een surfles en zorg ervoor dat je festival nog leuker wordt!

Je kunt tijdens het festival ook materiaal huren. Loop op de dag zelf even langs om te kijken wat er beschikbaar is.

BLIJF SLAPEN IN ONS SURF HOSTEL

Ben je nog op zoek naar een chille slaapplek tijdens Into the Great Wide Open? Boek dan nu je plekje in ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk! Het Surf Hostel bevindt zich tegenover de Bolder. Het Surf Hostel is voorzien van bedden en matrassen, dus geen gesleep met veel baggage want het enige wat je nog hoeft mee te nemen is een slaapzak en een kussen!

Een weekend verblijf (do t/m ma) in het Surf Hostel tijdens ITGWO kost €100,- per persoon. Je kunt jouw verblijf in ons Surf Hostel boeken via de link hieronder. Wees er snel bij want we hebben maar een beperkt aantal plekken! Vermeld bij jouw boeking op welke dag je arriveert op Vlieland (bij opmerkingen ) .

Boek het Surf Hostel tijdens Into The Great Wide Open!
 

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Volg ons via Social Media

                                     

 

Contactgegevens

Bezoekadres Bedrijfsgegevens

Kampeerterrein Stortemelk
Kampweg 1, Vlieland
vlieland@surfana.com
06 31 74 66 31

Surfana Vlieland V.O.F.
NL44 RABO 0364 1435 68
BTW: NL 8526.04.774.B01
KvK: 57493170